Jag har varit sjuk

Det har varit tråkiga dagar med hög feber och mycket sova. Är lite piggare nu men inte precis som vanligt. Är mest inne om dagarna och försöker leka som vanligt. Vi tränar på att gå och det går ganska bra faktiskt. Jag pratar lite mer och nya favoritordet är nej nej och ta ta som betyder tack. Häromdagen fick jag ett paket med jättefina kläder skickat på posten, tack snälla ni! Nu ska jag hjälpa mamma med tvätten.

Over and out

Knäckegott

Mycket som hänt

Ja dagarna går fort och vi gör en massa kul. Jag har lärt mig att öpnna all skåp och lådor i köket och helst vill jag ta något ur skafferiet och äta på. Jag har hört att det bokats besök till IKEA för att handlas lite lås och bra barnsäkerhetsgrejer. Jag står upp själv nu, ganska länge faktiskt och om någon håller mig i ena handen så kan jag gå. Snart så!

Häromveckan var jag och mamma på en jätterolig fotografering, jag fick prova en massa fina kläder, bli pussad på av söta tjejer, fick massor av beröm och busade. BIlderna ska vara med i en katalog och så fort vi får kommer jag eller mamma att visa dem på bloggen. Kul va?

Snart kommer Elias hit, vi ska busa lite då hans mamma ska till doktorn. Imorgon ska jag och mamma på äventyr in till storstaden för att träffa Malin, det blir skoj!

Over and out for now!

Vårdag i lekparken

Lite fler USA bilder

Vi hittade de här bilderna, från en av de sista dagarna på vår resa. Jag älskade verkligen poolen och att bada. Nu har det varit påsk och jag har fått påskägg och haft kul. Jag har busat med en jätterolig kille hela helgen, vi leker och kramas och skrattar. Jag är lite förkyld men är ändå pigg och glad. På onsdag måste jag vara frisk för då händer det en rolig sak. Vill inte skriva mer nu men kanske sen. Ni får se!

Over and out!

Poolkillen
Checkar poolområdet

Glad Påsk

Glad Påsk

Börjar bli stor nu

Jag växer så det knakar och lär mig nya saker varje dag. Har hittat det här roliga med böcker nu, gillar att sitta och bläddra i dem och tugga lite på dem såklart. Kryper superfort och ställer mig upp mot precis allt, ingen idé att gå än bara då krypandet går så mycket fortare. Älskar att pilla på tv:n men det är ju ajaj, jag glömmer det ibland bara. Inte lätt att hålla koll på allt hela tiden. Nu ska jag äta lite gröt, over and out!

Busen Noah
Full fokus
Snart går jag nog

RSS 2.0