Mobilkungen

Igår fick jag tre egna mobiler av snälla Johan så nu får mamma och alla andra ha sina ifred. Visst är de fina verkligen? De är goda att tugga på också. Idag har jag styrketränat, oj vad det var jobbigt. De bilderna kan ni se på mammas blogg.

Over and out!

Mobilkungen

Tjenamors!

Här kommer bara några korta rader. Titta på bilden vad jag gör om dagarna, klättrar på precis allt. Man får en del blåmärken men det får man ta. Jag är lite snorig igen så vi tar det mest lugnt hemma idag. Jag har busat lite med Maja idag förstås, det är alltid lika kul. Igår träffade jag mina gamla grannar i Vallentuna, de är alltid så snälla! Nu ska jag busa lite mer så har inte tid att skriva.

Kolla vad jag kan

8 pannor

Det är vad jag väger :) Tänka sig va! Mamma och jag har haft en mysig stund på Öppna Förskolan idag med Monkan och stor-Noah och alla gulliga människor som jobbar där. Tack för att ni finns hälsar både jag och mamma!

Stolt kille

Vet ni vad jag kan nu? Jag älskar att ställa mig upp och gör detta helst mot min gamla babysitter eller mot min gåstol. Ofta slutar det med att jag druttar i backen men det är bara att prova igen. Jag ger mig inte i första taget! Äter en hel del mat nu också, provar på lite av det mesta. Igår då jag, mamma, Sanna och Elias med familj var på hotellfrukost fick jag smaka massor. I veckan ska jag till Bvc och då blir det spännande att höra vikt och längd på mig. Nu ska vi äta frukost här hemma, gröt står på schemat. Här är en bild på en person som betyder massor för både mig och mamma.

Trygg hand

Hej Hopp

Mamma och jag är lite dåliga på att blogga nu men det är för att vi gör så mycket annat kul. Här kommer i alla fall en bild på mig då jag fått lite hjälp att ställa mig upp i sängen. Visst ser jag stolt ut? Annars kryper jag för fullt och pratar på som vanligt. Alla säger att jag blivit så lång så det ska bli spännande att mäta och väga sen på Bvc. Idag ska jag heja på mamma då hon spelar match och sen ska jag nog busa med lilla Elias.

Kolla in mig

Jag kan så mycket nu

Vill ni höra? Jag har kan krypa fort nu, mamma måste hålla världens koll annars är jag under badkaret och rotar eller bland alla tv sladdar. Jag pratar en del och har kommit på nya ljud. Min första tand har kommit upp och jag bubblar och dregglar en massa. Jag kan sitta själv även om jag tycker det är dödstråkigt. Ni vet ju att jag bara vill stå! Vi går lite hemma varje dag och jag älskar då mamma springer så benen får jobba ordentligt. Jag mår toppenbra!

Badkarskillen

Bilder från min första jul

Här öppnar jag mina första julklpappar och morbror Robin är med. Mysig dag med familjen hemma hos oss, tomten kom som ni ser och jag tittade på Kalle från min gåstol. Det är mycket som händer nu, jag lär mig nya saker varje dag. Jag har fått en ny kompis, en liten Elias. Allt är toppen!

Julaftonsmorgon
Julklappar
Tomten

RSS 2.0