Äntligen frisk

Nu är jag äntligen frisk och imorgon åker jag och mamma till England. Vi ska hälsa på Hanna & Andrew och det ska bli spännande. Alla pratar om detta med flygplan, undrar vad det är för något? Vi har packat ner massa kläder, leksaker och mat. Jag har med mig min nya fina bruna overall också, har växt ur mina andra. Jag var på Danderyds sjukhus igår och träffade doktorn igen. Han sa att jag såg frisk och jättefin ut, behöver inte äta min gamla mat längre utan bara välling och riktig mat. Hoppas maten i England är god? Nu ska jag sova!

Goodbye!

Frisk kille

Jag är sjuk

Detta är nytt för mig, 39 graders feber, konstig i magen, trött och ont i kroppen. Vill helst bara vara nära i famnen. Dricker lite vatten men helst den goda päronsaften mamma fixade idag. Pappa kom med alvedon till min dumma feber. Imorgon vill jag vara piggare! Jag som skulle träffa mina bebisgrupps kompisar idag.

Brottningsmatch

Idag var det på liv och död mellan mig och min hund Hugo. Se på bilderna hur det går från kram till värsta brottningsmatchen. Imorgon ska jag på babymassage för första gången. Hur ska det gå, jag som är så kittlig...

Först en kram
Sen blev jag nerbrottad
Sen vann jag matchen

Idag ska vi sjunga

På måndagar brukar vi numer gå till Öppna Förskolan och vara med på sångsamling. Det tycker jag är kul. Idag ska vi även hämta min fina hand och fot vi gjorde i gips sist vi var där. Den ska stå på hyllan i mitt rum.Kanske blir lite annat pyssel också? Igår fick jag nya fina kläder av mammas gamla jobbarkompis, de var jättetuffa. Kul att vara på kalas.

Nu äter jag välling om kvällarna, riktig välling och inte min ersättning. Vaknar ändå minst två gånger om natten och är hungrig så mamma får kämpa med mig. Fast vi har mysigt så det går nog bra.

Over and out

Kompisar

Idag har jag träffat min kompis Theo. Vi var med våra mammor och åt lunch i Sigtuna. Efter det skulle vi åka hem till Theo för att leka lite men deras bil gick sönder. Vi fick stå längs vägen och vänta på hjälp och hann inte med att leka. Men det kommer fler gånger. Då kanske stor-Noah kan vara med, han är också min kompis. Sen har jag några yngre kompisar i mammas mammagrupp som heter Sebastian, Edvin & Alicia också. Så har vi Juni som mammas elever säger att jag ska bli ihop med :) Hennes mamma är också lärare. Snart kommer en ny kompis, det blir spännande. Egentligen är alla mina kompisar, gammal som ung. Man ska vara snäll mot alla, då är alla snälla mot mig.

Godnatt!

Jag & Theo
Trasig bil

Lite nytt

Idag var det babysim igen, så himla kul. Jag gör egna dyk nu då jag får simma helt själv. Kul att träffa Theo och de andra barnen också. Igår var jag på Bvc och fick veta att jag närmar mig 7 kilo. Vi var även på öppna förskolan med stor-Noah och hans mamma och myste med sånger och annat pyssel. De som jobbar där är väldigt snälla! Imorgon ska vi träffa Ullis från Grana och på torsdag blir det promenad med bebisar i mammas grupp. Det är härliga dagar och jag mår gott!

Intensiv helg

Åh, vad jag är trött efter den här helgen. Igår var jag och hejade på mamma då hon hade match, det var livat kan jag lova. Idag har vi varit på mässa, där var det mycket folk och mycket roligt att titta på. Jag fick många fina saker, lite barnmat, blöjor, matburkar eller lådor, en bitring och så jättefina skor av gulliga Lotta. Det är Erikas mamma, vi träffade henne där och Erikas pappa också. Sen fotades jag och fotografen sa att jag kunde det här med att le vid rätt tillfälle.

Häromdagen fick jag en fin handdocka av mormor också, en groda såklart och så har jag ju fått en åkpåse av morfar och Marie. Man kan nästan tro att det är jul redan. Idag såg jag en sak som jag önskar mig i julklapp. Brio hade en jättefin gå-vagn/bil som jag vill ha! Undrar om tomten läser min blogg?

Nya skor

RSS 2.0