Titta på mig

Här äter jag riktig mat och njuter för fullt. Tack snälla Sara för tipset också, ska hälsa mamma som blandat hej vilt fram tills nu. Idag har jag myst inne hos grannarna och sovit en hel del. Börjar bli lite snorig också så vi får se om första förkylningen kanske är på gång? Imorgon ska jag heja på mamma och moster då de spelar match mot pappa och storebrors favoritlag Hammarby. Moster Frida ska hålla koll på mig, det blir mysigt!

Over and out!

Smarrigt värre

Min nya nattlampa

Se så mysigt jag har det då det är sovdags. Nattlampan fyndade vi på en gullig lopppmarknad hos mammas kompis. Börjar sova lite längre om nätterna nu, skönt i min fina säng! Igår och idag har jag även börjat äta lite riktig mat, mangopure och imorgon ska jag få prova potatis och majspure. Spännande va!

Nattmys

En till...

Här kommer en bild till som jag vet att mamma tycker mycket om. Det är Mia, en som spelat i samma innebandylag som mamma som fotat så bra. Visst är hon duktig!

Busig kille

Lite ändringar

Min blogg har strulat lite så mamma och jag ändrade om. Några inlägg fick försvinna och även layouten som moster Frida gjort. Vi har varit iväg och träffat kompisar till mamma och släktingar i Halmstad. Alla har gullat med mig och jag har fått jättefina presenter.  Jag har börjat prata lite mer nu och min favoritstund är på morgonen då jag jollrar och skrattar som bara den. Det är lite av ett knep då min mamma är så morgontrött. Här kommer lite badbilder, igen!

Ännu mera bad
Badbild

Kolla vad jag kan

Jag bara älskar den här hopp/stå grejen som vi fått låna från släktingarna i Bergshamra. Tack snälla ni!

Kolla in mig

Undrar...

... hur mycket jag väger nu? Vi har inte varit på BVC på jättelänge då min barnmorska är på semester. Jag tror nog jag närmar mig 5 kg faktiskt. Mina första 44 kläder börjar bli för små i alla fall. Jag har varit hemma hos tant Erika och farbror Pontus och badat i deras stora badkar, jag älskar verkligen att sparka och plaska runt.  Äter som en häst fortfarande och sover lite längre om nätterna.

Over and out!

RSS 2.0