Busstund

Busstund
Mera bus
Charmtroll

Kul kväll

Igår var jag med mamma och moster i stan. Vi skulle leta rätt på hennes nya skola, Efter lite hjälp av tant Malin gick det bra. De stora åt inne i stan och jag satt snällt och tittade på. Det var massa rörelse och mycket ljud att lyssna på. Sen åkte vi tåg och tunnelbana hem och då var en tjej som kom och sa att jag var den sötaste bebis hon någonsin sett. Då växte jag en centimeter extra och smilade stort.

Nu ska jag och mamma ut och gå!

Hej från värmen

Skönt i skuggan

Värmebölja

Det är svårt att skriva när man sällan är hemma eller inne. Vi åker och badar, hälsar på kompisar till mamma och pappa och idag träffade jag för första gången farbror Fredrik och hans Helene och mina kusiner Josefine, Viktoria och Filip. De är i Sverige några veckor och hälsar på. Egentligen bor de i Abu Dhabi, det är nog väldans långt borta. Jag åt och sov mest då vi sågs idag men det var roligt ändå. Jag fick jättefina kläder som jag kan ha efter sommaren, tack så mycket!

Mamma har försökt föra över kort från kameran hela kvällen men det är något som strular säger hon. Vi får se om det kanske kommer nya kort imorgon?

Sov gott!

Pyjamasparty

Jag och mamma har sovit hos moster Josse & Jonas inatt. Pappa träffade kompisar och mamma ville ha lite sällskap, vuxet som hon sa så då åkte vi hit. Jag har busat massor och så badade vi badkar med alla mosters leksaker. Nu ska jag vila lite och de vuxna ska äta frukost. Kul med utflykter, jag har sovit som en kung inatt! Hela 5 timmar i sträck, gissa vem som var gladast!

Klicka f�r att st�nga bilden

Kommer ni ihåg?

Kika på grannen Felix blogg. Visst ser jag liten ut där mot nu.

Godnatt

Stor nu!

Idag var vi på bvc och jag fick veta att jag väger 4.1 kg nu, det ni! Jag slog på värsta charmoffensiven och skrattade och log hela tiden. Idag har vi en lugn hemmadag men se så trött jag var häromkvällen då jag tittade på tv med mamma och pappa.

Sover sött i mammas knä

Mycket på G

Jag hinner inte skriva så mycket då vi är ute och flänger en del. Vi är ute ochkör bil i regnet, jag brukar somna då nämligen. Morfar säger att det var samma sak med mamma när hon var liten. Igår träffade jag mammas biologiska farfar och gissa vad, han hade också en grop i hakan som jag. Idag ska vi åka till gammelfaster som är husvakt i Strömma. Det är äntligen sol så alla verkar mycket gladare! Sen ska vi kanske träffa tant Erika och farbror Pontus ikväll. Pappa hjälper sin kompis med jobb men igår sa han att vi ska köpa stor säng till mig i helgen, det blir roligt.

Äta klart nu och så iväg!

Idag är en stor dag...

... för jag har lärt mig nya konster! Två gånger har jag rullat från rygg till mage ute på gräset. Jag passade på då Ullis och barnen var där så flera skulle se, bra va!? Alla blev jätteglada! Jag har en ny favorit också och det är att duscha med mamma. Badbaljan är jag liksom lite trött på så då fick jag prvoa att duscha med mamma i hennes knä, hon sitter ibland i duschen och det är så mysigt. Sen gosar jag med pappa efter det så mamma får duscha upp det sista varmvattnet.

Nu ska vi iväg på utflykt,  hej hej!

Tofflor från moster

Det är varmt...

Jag är lite trött och mamma och pappa kallar mig grinig, men det blir ju så då det är varmt. Jag sover bättre eller jag menar längre om nätterna nu, det är nog skönt för oss alla. Igår såg jag då mamma spelade innebandy med moster och Co, det var kul. Pappa och jag klappade i händerna då mamma gjorde mål.

Ska se om jag orkar lägga ut lite nya bilder i helgen, det kommer ju regn så då kanske jag har lite krafter till det!

Over and out!

RSS 2.0