Fotodags

Här kommer lite bilder. Vi får se när jag kan blogga nästa gång. Imorgon flyttar vi och mamma är ju inte så bra på allt det tekniska så vi får se vilken dag det finns tv och dator igång igen. Bara min hoppgunga blir uppsatt så är jag nöjd.

Over and out!

Bus med pappa
Englandsbus
Snuttar på min pyjamas

Jag & moster Josefine

Idag var mormor och moster här och åt med oss och fixade lite. Moster har fått konkurrens då det gäller linslus i släkten. Jag ska bara lära mig peace tecknet.


Jag ska flytta

Idag var jag i den lägenhet som vi ska flytta till. Mamma bar runt mig så jag fick kika på allt och det blir nog bra. Nära till mitt babysim, till barnmorskorna på Bvc, till öppna förskolan och så till de vi känner förstås. På lördag är det tänkt att vi ska sova där för första gången, men jag är ju van att sova hos andra så det blir lugnt. Jag har nog gjort rätt mycket för en 6 månaders bebis tror jag. Som till exempel alla prover och tester på sjukhuset, men strunt i dem. Gröna Lund, Västkusten, Norrland, pyjamsparty hos moster, innebandymatcher och turneringar och annat skoj. Mamma läste i någon astrologibok nu då hon packade att vädurar är äventyrare. Vi får väl ser vad jag hittar på senare i livet!

6 månader

Det är precis vad jag fyllde igår faktiskt. Tror ni att någon kom ihåg det? Inte då... Min gudmor från England ringde idag och sa det till mamma och då skämdes hon, det såg jag. Men det är väl flytt och annat pyssel i huvudet kan jag tro. Inte så noga men då jag blir äldre, då blir det andra bullar.

Over and out!


Jag gillar att bada

Ibland badar jag medan mamma duschar, så vi får liksom samsas om varmvattnet. Det är mysigt och igår hann hon med och fota lite också. I helgen har jag hejat då mamma och moster spelat innebandy, det gick ganska bra för dem. Om jag hade coachat så hade jag nog fixat och trixat lite annorlunda men men. Nu ska jag iväg och handla lite nya matburkar till mig då vi ska ha testa lite igen, mums!

Lycklig kille
Badbus
Mera badbus

Mitt första dyk

Idag var det dags för babysim igen och jag skulle få göra mina första dyk under vatten. Mina gudföräldrar Hanna & Andrew var med och hejade. Det var inte jättekul men inte läskigt heller. Det var många barn idag och man fick vänta länge på att få duscha, det gjorde mig lite arg. Här ser ni en bild då jag precis kommit upp till ytan igen.

Simesset


Nu heter jag Noah på riktigt...

I lördags blev jag döpt i Eds kyrka. Alla släktingar (nästan) var där och massor av mamma och pappas vänner. Moster Josefine sjöng fina sånger, så mamma började gråta, morbror läste dikt, morfar läste också och farmor med. Mammas kompis Katta spelade saxofon, det var fint men lite högt. Jag hade precis somnat lite då hon spelade första gången, så då blev jag lite rädd. Alla sa att det var ett fint dop och att prästen var toppen. Jag pratade lite med honom men ett tag så var det lite tjatigt så då höll jag för ena örat. Efter kyrkan åkte vi hem till Grana för fika och jag passade på att sova lite, man var ju liksom slut. Jag fick väldigt många fina presenter, såna som man ha kvar länge, fina minnen. Tack till alla!

Här kommer lite bilder!

Noahs dop
Noahs dop
Noahs dop
Bus på kvällen

Bamse i vagnen

Bamse är rolig och jag har tittat på den här i affären. Visst är den fin? Jag kanske ska få den till min vagen någon dag... Idag ska vi kanske till öppna förskolan med stora Noah och hans mamma. Mamma håller på och fixar till dopet och är lite stressad tror jag så vi får se om vi hinner. Igår hade jag en mysdag med mamma och pappa. Jag fick lite nya saker och vi busade massor. Pappa kämpade länge med mig och morotspuren, jag åt ganska mycket faktiskt.

Over and out!


Titta vad fint

Mamma har beställt ett sånt här halsband till sig, visst är det fint? Då kan hon ha mig med sig närsomhelst :) Det är en duktig tjej som heter Maria som gör de här och om du vill kika så hittar du hennes smycken här.


Såna här vill jag ha

Perfekt då jag är och hejar på mamma eller om det bara är livat ändå. Var på Bvc i måndags och väger nu 5,5 kilo och är 58 cm lång. Så att ni vet menar jag! Kul med babysim och att träffa andra bebisar. Dags för frukost nu!


RSS 2.0