Favoriten på tork

Mamma har tvättat min groda och den är inte alls lika len och gosig längre. Den doftar i alla fall mycket godare igen. Det är min favoritgroda, har massor av grodor. Gillade ni mitt språk igår? Det var kul att skriva utan att tänka på stavning och regler och sånt. Nu ska vi snart på babysim igen!

Groda på tork

Mitt eget språk :)

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkrh nnnnnnnn5nnnn01002007n pccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbhgv5rtgh mk k1 nbnm bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
kkkkkkkkkkkkk

Mamma gillar...

...de här två bilderna. De är lite suddiga och jag ser ju lite lurig samt skallig ut men okej då. Jag bjuder på det, för min mammas skull.

Tittut
Hejdå

Min storebror

I helgen har jag myst med min storebror och det var super roligt. Han tyckte jag blivit stor, han sa även att jag skriker en del nu men men. Vi har haft en myisg helg allihopa, jag, mamma, pappa och Mathias. Igår var vi och tittade på fjärilar och fiskar, det var fint med alla färger. Nu har storebror åkt hem och jag och mamma gör oss klara för att heja på Jonas då han ska spela match. Först ska vi fika med Erika, Sara och Erikas syster Emma. Hon ska åka till Kina i två veckor, låter långt borta. Snart ska jag ut och resa också, för första gången. Till mina gudföräldrar i England. Jag och mamma ska vara borta i en vecka nästan, det ska bli skoj.

Jag & storebror
Mys med storebror

Är vi lika eller? :)

Babysim

Igår kom bilderna från mitt babysim. Ser jag ut som den nya Phelps? Idag har jag varit i Fjärilshuset vid Haga och de bilderna får komma upp senare. Min storebror är här och hälsar på och vi leker en massa. Han tycker jag är jobbig då jag drar honom i håret. Mammas kompis Sofia har åkt hem nu, hon var jättesnäll. Vi hade mystid på mornarna när mamma ville blunda lite extra. Här kommer mina simbilder nu då.

På väg ner
Härligt dyk
Älskar vatten

7 månader

Idag blir jag 7 månader, tänka sig va! Jag har varit lite busig idag... Mamma var på kondis med 2 kompisar och jag hällde ut juice i min vagn och på bordet.  Börjar bli flink i fingrarna. Sen har jag ryckt av mamma hennes glasögon då vi mös i sängen så de blev lite snea. Nu börjas det, så det så! Igår gick vi långpromenad, jag, mamma och pappa. Jag kom inte hem förrän det var mörkt igen. Sen kom moster Frida förbi, det var längesen. Hon fick höra mina nya röstresurser och blev nog lite förvånad. Idag har vi gått med mammas kompis Monica och min kompis Noah. Jag sov som en stock! Snart kommer mammas kompis Sofia så hon fejar och fixar lite här hemma. Hört talas om att det ska bakas morotskaka, men vi får väl se. Nu ska jag busa lite till!

Glasögonorm
Jag & Moster

Sjuka klubben

Vi är båda lite hängiga här hemma. Jag är väldigt hattig i min mat och igår ville jag inte sova förrän efter Prison Break, var nog lite jobbig då. Det blir inget babysim för mig idag, de andra bebisarna simmar nu. Men Theo var också sjuk hörde jag... Vi kanske kan gå på en extra gång sen tillsammans? Igår hittade mamma en gammal pyjamas eller sovpåse som hon hade när hon var liten. Den har jag sovit i inatt. Tänk att de hade sovpåsar på den tiden, stackars mamma. Jag ser lite ut som en mini Dileva. Ser ni på bilden?

Sjuklingar
Sovpåsen
Sparkar mig loss

Kan själv

Mamma är lite hängig och jag pysslar en del på egen hand. Igår låg jag och läste min fina bok jag fått på posten från Kungsör tidigare i somras. Vi får se om det blir något babysim imorgon?

Spännande bok
Framtida läslus kanske


Så heter jag

Mitt namn

Favvo just nu

Min roliga gåstol

Jag älskar vatten

Idag har jag varit på babysim igen och det är så himla kul. Det kom en fotgoraf och fotade under vattnet. De bilderna får vi om några veckor. Pappa var med idag och fotade från sidan, här kommer några av bilderna.

Ryggsim i tunneln
Skönt att glida i poolen
Jag simmar

Växer så det knakar

Jag väger nu 6,3 kg och är 68 cm lång. Älskar att rulla runt här hemma och tugga på min hand. Jag hittas som oftast på parketten då jag rullat bort från min filt. Det blir en del blåmärken och dunsar men det får man ta.  Här är lite bilder då jag busar med pappa.

Jag kan flyga
Kliar i munnen

How you doing?

How you doing?

Hoppgungan på plats

Men det är något som inte stämmer riktigt. Jag når inte ner till golvet så jag kan ta fart. Mamma fick ställa en låda under mina fötter. Måste klura på en lösning!

Når inte riktigt ner
Ny plats för favorithobby

RSS 2.0