De kallar mig för grodan...

Min lånade fina vagga och nattgrodanGrodor från Lia & DavidMammas grodfynd på nätet

Bilder

Jag har inte kunnat blogga på ett tag då det varit fullt upp här hemma. Sen så har varken jag eller mamma kommit in på blogg.se heller. Kanske lika bra, vi har pysslat med så mycket annat. Jag mår toppenbra, har fått mitt kvällsbad och legat och vilat på pappas bröst nere i soffan hela kvällen. Vi har varit ute mycket idag och jag har åkt i vagnen. Visar lite bilder och skriver mer en annan gång.


Här är jag med storebror Mathias och farmor Berit
Här jag och mamma
Familjebild

Bra grejer!

Det finns en stiftelse som heter Tummeliten och som bildades av Astrid Lindgren 1998. Dit kan man skänka pengar så att alla duktiga sköterskor kan få lära sig ännu mera och att doktorerna kan forska ännu mer om oss som kommer så tidigt. Visst är det bra? Kika på internet vetja...

Kram från mig!

Stiftelsen Tummeliten

Nu är jag hemma!

Bara några korta rader innan jag ska sova på maten och sen snart äta igen, hehe! Vi fick åka hem i torsdags och mamma och pappa var så glada. Lite pirrigt var det nog, det såg jag på dem. Mamma fällde till och med en liten tår i bilen på väg hem. Hon tror nog inte att jag såg det men det gjorde jag allt... Det är skönt att vara hemma, mycket nytt att smälta in. Har träffat min storebror och farmor i några dagar, det var skoj!

Tänker mycket på alla snälla och duktiga sköterskor på Danderyd och saknar dem! Men vi ska åka och hälsa på såklart... Har lite bilder från mitt "gamla hem" att lägga upp så ska ni få se sen.

Men nu, dags att sussa lite!

RSS 2.0