Vissa säger att vi är lika

Vissa säger att vi är lika

Cool dag

Jag och mamma har varit på flygplatsen och tittat på alla helikoptrar. Jag fick sitta i en och mecka lite, med mina hörselkåpor på förstås. Det var en häftig dag! Annars busar jag som vanligt om dagarna, har blivit kung på att åka bil och se en massa saker här i USA. JAg passar på att sova då för då vi åker vagn eller ska äta vill jag alltid vara vaken. Annars kan man ju missa något!

Over and out for now

Jag meckar med helikoptern

Hi there!

Jag är i USA och tänkte bara skriva några rader. Vet att många tjatar på mamma att uppdatera sin blogg så jag hjälper henne lite nu. Jag har det toppenbra här, alla är så snälla och ler mot mig. De säger, "you are soooooo cute" hela tiden och då ler jag tillbaka. Jag har badat i poolen, varit och tittat på en massa Musse grejer, suttit i en helikopter, fått nya kläder och igår gungade jag för första gången. Skulle kunna skriva hur mycket som helst men visar lite bilder här istället.

Over and out for now!

Kryper för fullt
Mina coola kläder

Tandläkaren

Imorgon ska jag till tandläkaren :) Vi fick brev hem så det är väl bäst att gå dit. Vet att mamma inte gillar tandläkaren men jag är inte rädd. Sanna var hos oss ikväll och då fick jag smaka på en mums-mums, kanske inte bästa uppladdningen inför tandläkarbesök men oj vad gott det var. Sanna fick bada mig efter det!

Smarrigt

RSS 2.0