Storstadsbesök

Jag tycker jag börjar bli stor, vägde senast på Bvc 3,5 kg. Känner mig stark och glad och har kommit på lite nya ljud som jag gärna gör då jag ligger och filosoferar i min vagga eller i vagnen. Igår höll jag dessutom på att vända mig från rygg till mage på skötbordet men tror att det var huvudet som var lite för tungt så jag åkte tillbaka igen. Nu får de minsann se upp!
Igår var jag med familjen och grannarna på Gröna Lund. Måste säga att det var ett ställe med en massa ståhej, det var lika bra att sova bort tiden. Jag hade lite svårt att sova inatt men vad gör det då det går att mysa med mamma om nätterna. Vi brukar alltid gå ner nuförtiden, mest för att inte väcka pappa eller storebror men även för att mamma jämt är hungrirg och ska kika i kylskåpet.

Jag vet att det planeras babysim för mig i augusti och det låter häftigt, jag som älskar att bada. Det finns en film från då mamma och jag badade i mormors stora badkar men vi vet inte hur man lägger ut den på nätet.

Over and out!

Tiden går

Idag fyller jag 3 månader och mamma och pappa tycker jag börjar bli stor. Det märks så tydligt i vagnen och på skötbordet tydligen. Klart jag växer! Jag har det bra här hemma och blir ompysslad av storebror och grannarna Felix och Hanna. Här kommer lite fina bilder!

Sover sött i selen
Med pappa och storebror
Bus med mamma

Mysiga dagar

Mys och bus på nya Laban filten

Present

Se vad jag fick av mammas elever igår då jag var med henne på skolavslutningen, den har vi hängt min rallyvagn. Idag var jag med mamma och pappa på BVC och träffade doktorn för första gången. Han tyckte jag var stark, som om jag inte redan visste det. Jag väger nu 3 kg och är 47 cm lång. känn på den! I helgen skajag kanske få  bada med mamma i ett stort badkar, som att simma i havet! Hon ska bara bjuda in oss hos någon som har ett badkar först :) Pappa är i Norrrland och kommer tillbaka på söndag med storebror. Det blir kul att ses igen!

Reg skylt till vagnenå

Tackbrev till Neo på Danderyd

Idag skickade jag ett tackkort till avdelningen som tog hand om mig... Så här skrev jag!

Den 22/3 - 08 tittade jag ut
då var tiden i mammas mage slut
Vi fick bo hos er ett tag i er trygga vrå
och det är vi så glada och tacksamma för så
Lyckan var stor då vi i maj äntligen fick åka hem till vårt
hur vi ska tacka nog för det känns svårt
Därför en massa kramar det får bli till Alexander, Thorbjörn, Sofia, Emma, Anette och alla ni andra
Stort tack och var rädda om varandra

Noah med familj

Heja Sverige

Inför Sveriges första EM match

Mysigt besök

Igår var Noah och Theo här och hälsade på. De är ju båda lite större än mig så då de fick riktig mat och efterrätt så låg jag kvar i vagnen och sov.  Mamma och deras mammor tjattrade på rätt bra om allt mellan blöjor, innebandy och babysim.

Idag har jag varit på ett stort ställe som heter IKEA för första gången. Jag sov mest men mräkte nog att det handlades lite. Kände igen en välbekant röst och vem var det om inte en av mina doktorer från Danderyd. Skoj!

Vet ni vad? Imorgon, den 4/6 var den dag jag "borde" ha kommit. Så kan det vara!

Mina polare Noah & Theo
Våra Formel 1 bilar

Varma dagar!

Oj vad det är varmt nuförtiden. Jag gillar värme men igår blev jag väldigt seg och lite grinig. Igår hade vi mycket besök här hemma. Först kom moster och hennes kompis Maja, de var lite trötta efter studentfirande. Sen kom mammas kompis Sanna och hennes hund Ebba. Sen kom även morfar och Marie hit med massa god mat från deras firande i fredags. Jag träffade dem alltså två dagar i rad, rekord! Idag har gammelfaster varit här en sväng och nu är mormor och moster här. De passar mig lite så mamma får fria händer och kan vila.  Pappa är i Norrland över helgen så mamma har heltidsgöra med mig, tur att jag är så snäll.

Här kommer lite bilder från helgen...

Vilar lite på altanen
Bus i soffan
Här sover jag hos morfar

RSS 2.0