Hinner aldrig skriva

Det är så mycket som händer hela tiden så jag hinner inte skriva så mycket. Det är roligare att leka med mina kompisar, busa med familjen och testa nya saker. Häromdagen var jag med mamma och hälsade på hennes jobbarkompisar och lilla Juni & Samuel. Det var en mysig dag! Jag var lite vild bara så mamma var helt slut :) Nu ska jag sova middag, så over and out!

Jag & Juni
Love is in the air

Jag kan och jag vill...

... göra precis allt. Röjer här hemma och pillar på allt. Det möbleras om och sorteras men jag hittar ALLT. Igår fick jag dra vagnen då vi var ute och gick, det var superkul! Orkar gå långt men så fort jag inte har något att hålla i då sätter jag mig på rumpan. Imorgon fyller min mamma år, det blir roligt! Nu ska jag hjälpa henne att städa lite, tror hon i alla fall :)

Buskillen

Konstutställning

Här ser ni min allra första teckning. Jag fick prova på att måla på Öppna Förskolan häromdagen och det var sådär. Mycket roligare att tugga på penseln och kladda med händerna. Jag busade med stor-Noah i kuddrummet och lekte med de andra stora barnen också. Jag har fått två nya tänder och dregglar just nu av bara sjutton. I helgen ska jag busa med bästa A och gå på lite kalas. Over and out!

Min allra första teckning

RSS 2.0